Sigma
Fashion News

Sigma Fashion a ajuns pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Sarajevo!

Ți-l mai amintești pe Răzvan Alexe aka Krem, finalistul concursului “Românii au Talent”?

Pe lângă cariera muzicală și colaborarea cu televiziunile de profil, Krem și-a continuat și cariera în actorie. Astfel, aflăm că joacă în lungmetrajul Anei Lungu, “Un prinț și jumătate” (One and a half prince).

Lansarea peliculei a avut loc în cadrul Festivalului de Film de la Sarajevo, unde a și fost selectat pentru a participa în competiție.

Răzvan și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de frumoasa lui iubită, Valentina Hainarosie, care a ales să poarte o rochie SIGMA FASHION pentru marele eveniment. Și arată absolut superb!

Rochia este concepută special pentru Valentina, din tafta taiwaneza de calitate superioară, croită exact pe dimensiunile sale.

Cei doi au strălucit, iar noi le urăm succes în competiție și le ținem pumnii până pe 17 august, când vom afla care sunt câstigatorii Festivalului de Film de la Sarajevo.

Dacă îți dorești și tu o rochie de ocazie, vino în showroom-ul Sigma Fashion din IDM Basarab. Ne găsești la standul D38 cu o mulțime modele. Sigur îți vei găsi rochia potrivită!