Tips

8 Rochii cumparate de pe internet care arata total diferit fata de poze


Shoppingul online pare foarte simplu la prima vedere, dar ce faci cand te gasesti in situatia in care ai cumparat un produs ceea ce ai primit la livrare nu coincide cu ce ai vazut in poze?

Nu te panica! Iata ce recomandari avem pentru tine:

  1. Cumpararea unui tricou, a unei perechi de blugi sau a incaltamintei din mediul online are un grad de risc mai mic de a te confrunta cu aceasta situatie decat atunci cand cumperi piese vestimentare mai complexe, cum ar fi o rochie de eveniment. Iti recomandam ca achizitionarea pieselor vestimentare pentru evenimentele importante sa se faca doar din magazine fizice sau sa le confectionezi la comanda in Atelierele de croitorie.
  2.  Daca decizi sa cumperi un produs online, asigura-te, in primul rand, ca firma de la care cumperi este  inregistrata la Registrul Comertului. In acest fel, elimini riscul de a nu-ti primi banii inapoi pe produsul returnat.
  3. Inainte de a cumpara produsul, verifica si comentariile si istoricul firmei. Cate Feedback-uri pozitive are? Cate comentarii demne de luat in seama sunt? De cat timp activeaza firma pe piata?
  4. Pentru a confirma seriozitatea firmei, apeleaza numarul de contact, ai fi surprinsa sa stii cate firme practica metoda telefonului fals prin care un numar este publicat doar pentru a oferi “un plus de incredere”
  5. Cere intotdeauna factura! Avand acest document, ai mai multe sanse sa rezolvi o potentiala problema in cazul in care produsul nu este cel dorit.

 

SIGMA FASHION doreste sa aduca un beneficiu la nivel national in educatia cumparatorului! Sustine si tu proiectul!

 

Rochie cumparata care nu seamana cu realitatea 3 Rochie cumparata care nu seamana cu realitatea 8 Rochie cumparata care nu seamana cu realitatea 5 Rochie cumparata care nu seamana cu realitatea 7 Rochie cumparata care nu seamana cu realitatea 6 Rochie cumparata care nu seamana cu realitatea 4 Rochie cumparata care nu seamana cu realitatea 2 Rochie cumparata care nu seamana cu realitatea 1

 

Articol oferit de Alexandru Hobincu, Designer & Business Specialist